Home Landelijke radio WeekendRick blijft voorlopig op 538

WeekendRick blijft voorlopig op 538

Rick van Velthuysen blijft voorlopig het programma ‘WeekendRick’ op Radio 538 presenteren op zaterdag en zondag. Na de komst van dj Frank Dane naar de hitzender was het eigenlijk de bedoeling dat Jeroen Nieuwenhuize de plek in het weekend zou innemen. Maar dat is voorlopig uitgesteld, laat een woordvoerder aan RadioFreak weten.

Frank Dane gaat vanaf 1 augustus in de avond presenteren in plaats van Barry Paf. Die neemt weer de plek in van Dennis Ruyer tussen 19:00 en 21:00 uur. Ruyer schuift dan door naar de middag tussen 14:00 en 16:00 uur, waar nu Jeroen Nieuwenhuize zit.

Waarom ‘WeekendRick’ voorlopig gewoon blijft is onduidelijk. “Dat hebben we zo besloten”, is het enige wat de woordvoerder erover kwijt wil. Er zijn geruchten dat Jeroen Nieuwenhuize niet gelukkig is met de verhuizing naar het weekend. Maar Radio 538 kan dat niet bevestigen.

Jeroen Nieuwenhuize maakt deze week voor het laatst zijn middagprogramma. Daarna gaat hij op vakantie. Ook Rick van Velthuysen is nog tot 3 augustus op vakantie.

MiddenInDeNachtRick gaat ook door na de vakantie, al zal dat wel zijn zonder Erik-Jan Rosendahl. Zijn contract werd niet verlengd.