Home Landelijke radio Veronica Magazine geeft prijzen aan Miskend Talent

Veronica Magazine geeft prijzen aan Miskend Talent

Veronica Magazine roept lezers op te stemmen voor de Miskend Talent Award. Er zijn vier categoriën; mannelijke radiopresentator, vrouwelijk radiopresentator, mannelijke tv-presentator en vrouwelijke tv-presentator. Het blad heeft zelf al mensen genomineerd.

Volgens Veronica is het een anmoedigingsprijs, bedoeld om presentatoren die niet favoriet zijn bij tv-kijkend en radioluisterend Nederland een duwtje in de rug te geven. De afgelopen twee jaar reikte het magazine nog het ‘Lelijke Ding’ uit aan slechte radio- en televisiepresentatoren en programma’s. "Afzeiken is niet langer ons devies, maar een helpende hand toesteken is ons nieuwe motto", zeggen ze nu. "Talent hebben de presentatoren onmiskenbaar, maar het wordt lang niet door iedereen onderkend.

Voor mannelijke radiopresentator zijn genomineerd Ruud de Wild, Giel Beelen, Sander de Heer, Sven Kockelman, Tijs van den Brink en Frits Spits. Opmerkelijk is dat Ruud de Wild en Giel Beelen vorig jaar nog een Lelijk Ding wonnen.

Voor vrouwelijke radiopresentator zijn genomineerd: Claudia de Breij, Froukje de Both, Daphne Dekkers, Harmke Pijpers, Sylvana Simons en Myrna Goossen.