Home Landelijke radio Giel Beelen: filmpje rapper Metz is selectief

Giel Beelen: filmpje rapper Metz is selectief

Giel Beelen zou rapper Metz hebben uitgelokt om hem te bedreigen. Dat is de boodschap van een filmpje dat vrienden van de rapper maakten tijdens het bezoek aan de ochtendshow van 3FM. Maar volgens Giel is het filmpje selectief geknipt. "Hij heeft een montage gemaakt waarin je alleen mijn grappen hoort. En dan een soort einde waardoor je denkt dat hij niks heeft mogen zeggen. Dat hij het hele verhaal over het project gewoon in de uitzending vertelde, is eruit geknipt. Hij heeft er zes minuten over geluld." Metz zou ook dronken zijn geweest. Hij zei zelf al de hele nacht op te zijn gebleven.

Metz kwam afgelopen vrijdag even na zes uur in de ochtend langs bij Giel om te praten over een project. Hij had zichzelf aangemeld. Giel maakte grappen, maar liet de rapper wel aan het woord in de uitzending.

Na een plaat was te horen hoe de rapper Giel bedreigt. "Als ik nog een van je hoor over mij, heb je een kankerprobleem. Dat is een dreigement ja." Er werd ook met koptelefoons gegooid. Daarna weigerden ze weg te gaan uit de studio. Uiteindelijk heeft de beveiliging ze uit de studio begeleid. De rapper vond dat hij te weinig zendtijd had gehad.

Hoe rapper Metz bij Giel klonk, is hier te beluisteren.