Home Landelijke radio Van Westerloo wil Jensen terug op Yorin FM

Van Westerloo wil Jensen terug op Yorin FM

Yorin FM heeft zich afgelopen woensdag in Amsterdam aan de pers gepresenteerd. Op de presentatie gaf Fons van Westerloo aan dat hij geen grote namen heeft aangetrokken voor het station omdat dit te veel geld zou kosten. Echter sluit de hij de komst van grote namen in de toekomst niet uit.

De geruchten gingen tot woensdag dat Yorin FM wel eens Rob Stenders of Ruud de Wild zou overnemen van 3FM. Dit gebeurde niet want zo zei van Westerloo: “Ik doe niet zonder meer mee aan het miljoenenverslindende schaakspel om de grote namen”.

De Volkskrant weet echter te melden dat Van Westerloo in de toekomst mogelijk wel weer achter Stenders en De Wild aan gaat. Maar het liefst zou hij zien dat Robert Jensen terug kwam. “Jensen is degene die het beste bij ons zou passen”.

Robert Jensen vertrok vorig jaar bij Yorin FM nadat er ruzie was ontstaan tussen hem en enkele medewerkers van het station. Of die graag zouden willen dat Jensen terug keert is onduidelijk.

Ook over Rob Stenders is nog geen zekerheid, de Publieke Omroep doet er alles aan om hem te behouden. Want zo is vrijdag bekend geworden dat de Raad van Bestuur van Publieke Omroep 600.000 euro heeft gegeven aan de VARA om Rob Stenders te behouden.