Home Landelijke radio Uitspraken Gerard Ekdom te downloaden als ringtone

Uitspraken Gerard Ekdom te downloaden als ringtone

Op veler verzoek brengt de AVRO de befaamde kreten van Gerard Ekdom, presentator van de Arbeidsvitaminen op Radio 3FM, als ringtones. Ze zijn gratis te downloaden via arbeidsvitaminen.avro.nl. Een van de bekende kreten is ‘die lucht…!’ "Die is ontstaan in het Glazen Huis", zegt Gerard. "Ik riep het voornamelijk als ik langs het toilet of in de keuken liep. Daar werden van die gore sapjes klaargemaakt. Dan riep ik ‘Dieeee lucht….!’ Uiteindelijk ben ik die tekst ook in het programma gaan gebruiken."

Ook de uitspraak ‘Ik zal kijken wat ik voor je kan doen’ is populair geworden. "Ik heb die tekst voor het eerst gebruikt tegen een Metallica-fan op een feestje waar ik stond te draaien. Ik kwam ermee weg…Dus heb ik hem goed onthouden en heel erg vaak gebruikt. Maar helaas, inmiddels weet iedereen wat het eigenlijk betekent: nee!"

Naast ‘die lucht…’ en ‘ik zal kijken wat ik voor je kan doen’  zijn er nog vier andere uitspraken die gedownload kunnen worden als ringtone.