Home Landelijke radio Tijmen Bos nieuwe Algemeen Directeur van de Sky Radio Group

Tijmen Bos nieuwe Algemeen Directeur van de Sky Radio Group

Tijmen Bos wordt de nieuwe Algemeen Directeur van de Sky Radio Group. Bos, nu nog Commercieel Directeur van FD Mediagroep, volgt per 16 november Geert-Jan van der Snoek op die deze functie, op interim basis vanuit TMG, vervulde.

Bos heeft ruim 20 jaar ervaring in commerciële functies in de wereld van media en entertainment. In zijn huidige functie als commercieel directeur FD Mediagroep (Het Financieele Dagblad en BNR Nieuwsradio) is hij verantwoordelijk voor het ontwikkelen en realiseren van de commerciële strategie.

De focus van Bos wordt het verder versterken van het digitale aanbod. Hij zegt: "De consument is steeds meer gewend om voor 24/7 relevante mediacontent en streamingdiensten te betalen. En hij luistert steeds vaker op nieuwe luisterplaatsen en –momenten naar muziek. Ik zie er naar uit om samen met mijn nieuwe, creatieve en enthousiaste collega’s van Sky Radio Group en nadrukkelijk ook Telegraaf Media Groep, de beweging naar digitaal – met alle ruimte voor streaming, interactief en on-demand – verder te realiseren."