Home Landelijke radio The Just wint derde 538 Demo Duel

The Just wint derde 538 Demo Duel

The Just (Kingsley Lawerd) uit Tilburg is gisteravond uitgeroepen tot de winnaar van de derde editie van het ‘538 Demo Duel’. De finale van deze talentenjacht vond gisteren plaats in P60 in Amstelveen. De winnaar werd bepaald door een vakjury, bestaanden uit Jeroen Nieuwenhuize, Edwin Jansen en Tony van de Berkt jr.

Het nummer waarmee The Just  heeft gewonnen heet ‘Hear my Cry’ en zal worden opgenomen in de playlist van Radio 538. Daarnaast heeft The Just een platencontract bij 8ball Music getekend en krijgt hij een reis naar New York.

"Het niveau wordt elke keer hoger en de keuze voor de jury dus ook steeds moeilijker. Het nummer van The Just ‘Hear my Cry’ blijft gelijk in je hoofd hangen en heeft volgens ons alles in zich om een hit te worden, zelfs de fans van andere bands in de zaal konden niet stil blijven staan tijdens de act", aldus juryvoorzitter Jeroen Nieuwenhuize.

De eerste editie van 538 Demo Duel is in april gewonnen door Falco Luneau met ‘Nobody’ en Mai won de tweede in juli met ‘Ride’.