Home Landelijke radio Talpa tevreden met luistercijfers

Talpa tevreden met luistercijfers

De radiostations van Talpa Radio, Noordzee FM en Radio 10 Gold , hebben bij de vandaag bekend gemaakte luistercijfers gewonnen en verloren. Noordzee won 0.2 procent terwijl Radio 10 Gold 0.1 procent moest inleveren, Erik de Zwart is blij met het resultaat.

De Zwart zegt in een reactie: “Na een bewogen jaar blijkt dat Noordzee FM een belangrijke positie heeft ingenomen binnen het radiolandschap. Het is zaak om het station onderscheidend te houden als het station dat verfrissende, eigentijdse, volwassen radio brengt met veel muziek en entertainment.

Het station zal meer gaan doen met entertainment. Noordzee komt zelfs met een speciale redactie die entertainmentnieuws gaat verzamelen. Ook komt het shownieuws op vaste tijdstippen voorbij in de programmering.

Voor Radio 10 was het nieuws minder positief, het station daalde ligt in de cijfers. Toch vindt De Zwart het nog steeds stabiele cijfers. “Uit deze stabiele luistercijfers blijkt dat de luisteraars ons trouw blijven en dat ze ons weten te vinden. Wij verblijden onze luisteraars met de hits, de dj’s en spelletjes die ze zich nog herinneren uit hun jeugd. Radio 10 Gold is hierin na 16 jaar nog altijd uniek. Je weet wat je krijgt bij Radio 10 Gold en je krijgt wat je wilt.”