Home Stations NPO Radio 2 Frank van ’t Hof

Frank van ’t Hof

Frank van ’t Hof wordt geboren in Gouda op 7 februari 1987. Zijn eerste radio-ervaring doet van Van ’t Hof op bij Radio Midden-Holland. In 2004 doet hij mee aan het eenmalige tv-programma ‘Hey DJ’, waarin BNN op zoek gaat naar nieuw radiotalent. Van ’t Hof wordt vijfde. De jonge dj besluit één jaar later, in 2005, een demo te sturen naar de Veronica Radioschool. Vervolgens is hij te horen op V-Radio en later op Kink FM.

Van ’t Hof vervangt in augustus 2013 drie weken Marc Adriani als vervanger van ‘De Weekendshow’ op NPO Radio 2. Van ’t Hof is dan al enige tijd actief als producer van het programma. Later vervangt hij ook andere Radio 2-programma’s.

Programma op NPO Radio 2

Van ’t Hof krijgt op 27-jarige leeftijd zijn eigen programma op Radio 2. Daarmee is hij de jongste dj ooit op de publieke zender. Van ’t Hof begint in januari 2015 aan zijn programma ‘Vroeg Op Frank’, dat iedere werkdag tussen 4:00 en 6:00 uur te horen is op Radio 2.

In juni 2015 krijgt Van ’t Hof er een nieuwe klus bij: hij wordt producer van ‘Frank <3’, de nieuwe middagshow van Frank van der Lende op 3FM. Hij stopt daar later weer mee, maar is tot eind 2017 wel actief als producer van ‘Het Platenpaleis’ van Marc Adriani op Radio 2.

Naar het weekend

Frank maakt op vrijdag 5 oktober 2018 zijn laatste nachtuitzending op Radio 2. Hij verhuist naar het weekend, waar hij vanaf november van dat jaar iedere zaterdag en zondag tussen 6:00 en 9:00 uur te horen is.

Foto: Jasper Zwartjes | Radio 2