Home Landelijke radio Spijkers met Koppen viert 25-jarig jubileum met locatieuitzendingen

Spijkers met Koppen viert 25-jarig jubileum met locatieuitzendingen

Het Radio 2-programma 'Spijkers met Koppen' viert zaterdag 5 oktober het 25-jarig jubileum. De Winkel van Sinkel in Utrecht is dan het decor van een extra lange jubileumuitzending waarin met tal van gasten en extra veel live-muziek wordt teruggekeken op de afgelopen 25 jaar.

Daarvoor trekken presentatoren Dolf Jansen, Felix Meurders, de vast columnisten en de cabaretier drie dagen het land door voor speciale uitzendingen. Zo zijn ze 14 september in Maastricht, 21 september in Enschede en 28 september in Groningen.

"Spijkers is voor mij elke zaterdag weer een feestje", zegt presentator Felix Meurders. "En nu gaan Dolf en ik de bloemetjes buitenzetten. Welke bloemen? Dat lekt binnenkort wel uit. Maar dat het een feest wordt, is zeker…." Collega Dolf Jansen 'Spijkers met Koppen': "Dat twee mannen van in de veertig al zo lang samen dit programma presenteren, verbaast me nog het meest. En dat ik een van die mannen ben, vervult me met trots en blijdschap. Elke week weer…"

Het programma is wekelijks te horen tussen 12:00 en 14:00 uur op Radio 2 en wordt live uitgezonden vanuit het Utrechtse café The Florin.

Vorig artikelWeek van de Jaren 60 vanaf maandag op Radio 5 Nostalgia
Volgend artikelZomer Top 1000 vanaf maandag op 538