Home Landelijke radio Sophie Hilbrand en Pim Veth naar 3FM

Sophie Hilbrand en Pim Veth naar 3FM

BNN start op zondag 27 maart tussen 14.00 uur en 16.00 uur met een radioprogramma over de liefde. Het programma heet ‘Brommers Kiek’n’ en wordt gepresenteerd door Sophie Hilbrand en Pim Veth en komt in de plaats van ‘Top Of The Pops’. Het programma bevat onder meer het seks-abc en een liefdes-stelling, waarop luisteraars kunnen reageren. Verder zoeken Pim en Sophie een ‘date’ voor luisteraars. In het onderdeel ‘Fiasco d’Amour’ vertelt een bekende Nederlander zijn of haar genante liefdesmoment.

“De zondag is de meeste geschikte dag voor een programma over de liefde. Luisteraars krijgen namelijk de mogelijkheid om te vertellen over hun liefdesavonturen van dat weekend,” zegt presentatrice Sophie Hilbrand. Sophie werkt sinds het voorjaar van 2004 bij BNN en presenteert twee keer per week BNN United op Radio 1. Daarnaast presenteert ze diverse televisie programma’s.

Pim Veth is nieuw bij BNN, hij is vooral bekend als acteur en tv-presentator. Maar hij deed ook al radio-ervaring op bij ‘ID&T Radio’. Pim was afgelopen nacht voor het eerst op 3FM te horen en zal ook de komende twee weken in de nacht van zondag op maandag tussen 1:00 en 4:00 uur te horen zijn op het publieke popstation.

De naam ‘Brommers Kiek’n’ is een begrip in het oosten van het land. Wanneer een jongen een meisje vraagt: “ga je mee brommers kiek’n?” dan wil hij zich even met haar terugtrekken om te zoenen of misschien wel meer. Het dekt precies de lading van het programma.