Sky Radio staat vandaag in het teken van liefdesliedjes. Het non-stop muziekstation presenteert de ‘Valentijn Top 101’ met de meest favoriete lovesongs van luisteraars. Op nummer 1 staat hofleverancier Adele met ‘Make You Feel My Love’. De lijst is vanaf 09:00 uur te horen en duurt tot 18:00 uur.

Top 5 beste lovesongs:

  1. Adele – Make You Feel My Love
  2. Ed Sheeran – Perfect
  3. John Legend – All Of Me
  4. Bill Medley & Jennifer Warnes – The Time Of My Life
  5. Lady Gaga & Bradley Cooper – Shallow

Adele is terug van weggeweest en stond de afgelopen maanden in de spotlights met haar nieuwste album ‘30’ en single ‘Easy On Me’. Deze komt binnen op nummer 21. De hoogste nieuwe binnenkomer is P!nk met ‘All I know So Far’, die meteen binnenkomt in de Top 10 op nummer 7. Van de 101 genoteerde hits bevatten in totaal 23 tracks het woord ‘love’ in de titel.

Er staan ook Nederlandse artiesten in de lijst, waaronder Suzan en Freek, DI-RECT, Racoon, Miss Montreal, Danny Vera, Duncan Laurence en MEAU. Het nummer ‘Dat Heb Jij Gedaan’ van MEAU staat op plek 34 en is daarmee de hoogst genoteerde Nederlandse binnenkomer in de lijst. Miss Montreal is met ‘Door De Wind’, op nummer 10, de hoogst genoteerde Nederlandstalige track. 

Foto: RadioFreak.nl