Home Landelijke radio Sander Lantinga in nieuw seizoen ‘Ranking The Stars’

Sander Lantinga in nieuw seizoen ‘Ranking The Stars’

3FM-dj Sander Lantinga zal dit najaar zijn opwachting maken in het televisieprogramma ‘Ranking The Stars’ van BNN. Vanaf 7 november zal Lantinga samen met negen andere bekende mannen acht weken lang te zien zijn in het programma op Nederland 3.

‘Ranking the Stars’ wordt gepresenteerd door Paul de Leeuw. Elke week krijgen de mannen vragen voor hun kiezen over zichzelf en de andere deelnemers. De heren moeten een lijstje maken van één tot en met tien, waarin ze zichzelf en de anderen rangschikken. Dezelfde vraag is ook al gesteld aan een panel van honderd mensen. Diegene die het best in staat is de mening van het panel in te schatten, wint het spel. Ondertussen leert de kijker de mannen goed kennen, want elke plaats op de lijst moet natuurlijk wel gemotiveerd worden. Dat kan leiden tot verrassende uitspraken over en weer, want wie zet je op de tiende plaats en wie op nummer één en vooral waarom?

Naast Sander Lantinga doen dit seizoen Judoka Dennis van der Geest, Rob Geus van de Smaakpolitie, Lama Ruben Nicolai, presentator Sipke Jan Bouwsema, wielrenner Michael Boogerd, acteur Ferry Somogyi, stylist Maik de Boer, presentator Dennis Storm en zanger Danny de Munk mee. Een jaar geleden waren Giel Beelen, Ruud de Wild en Jeroen Kijk in de Vegte al te zien in het programma.