Home Landelijke radio Ruud de Wild zoekt nieuw bandlid voor Twarres

Ruud de Wild zoekt nieuw bandlid voor Twarres

Ochtend-dj Ruud de Wild gaat zangeres Mirjam Timmer helpen de band Twarres nieuw leven in te blazen. In de uitzending vertelde Mirjam dat ze nog geen vervanger voor zanger Johan heeft kunnen vinden. Ruud bood haar direct de helpende hand en gaat de komende drie weken ‘op zoek naar Johan’. "Als het mogelijk is om na Evita en Joseph zelfs een nieuwe Elvis te vinden, moet ik Mirjam toch kunnen helpen aan een nieuwe Johan", aldus De Wild.

Mirjam: "De nieuwe Johan moet natuurlijk kunnen zingen, beetje piano spelen maar vooral goed kunnen kaartlezen want ik rij altijd verkeerd. Ik ben heel benieuwd met wie ik binnenkort het land in ga."

Nieuwe Johannen kunnen zich via de website van Q-music aanmelden. Na twee auditie-ochtenden zal Mirjam bepalen wie er vanaf 7 september naar de finaleweek zullen gaan. Zij wordt in haar keuze bijgestaan door de originele Johan en door de luisteraars van Q-music. De hele zoektocht is dagelijks live te volgen bij Ruud de Wild in de Q-ochtendshow.

De winnaar van ‘Op zoek naar Johan’ zal samen met Mirjam voor het eerst als Twarres optreden voor luisteraars van het radiostation.