Home Landelijke radio Ruud de Wild: ‘Q-music is een truttenzender’

Ruud de Wild: ‘Q-music is een truttenzender’

Q-music is volgens Ruud de Wild een truttenzender. Dat zegt hij in het maandblad Jackie. "Het is heel commercieel en zo", voegt hij eraan toe. Maar volgens de radiozender is het interview uit z’n verband gerukt. "Je moet het met een glimlach zien", stelt een woordvoerder. "Hij is niet zo blij met de weergave van het interview."

In SBS Shownieuws zei de hoofdredactrice dat het interview op tape staat en dat het letterlijk uitgetikt is.

In het interview doet de ochtend-dj van Q-music meer harde uitspraken. Als het over vreemdgaan gaat, zegt hij: "Het verbaast me dat jullie die doorgesnoven cokehoer van een Micky Hoogendijk niet noemen." Bij de soap-actrice, die enkele jaren geleden tijdens opnamen voor het programma Hotel Big Brother bevriend raakte met de radio-dj, zijn de woorden hard aangekomen. Ze komen echter niet als verrassing. "Hij heeft me twee weken geleden vanaf Ibiza al ge-sms’t dat hij iets heel stoms heeft gedaan", vertelt ze aan Novum Nieuws. "Hij heeft er ontzettend veel spijt van en heeft zijn excuses aangeboden."

Over Ruuds oude werkgever John de Mol, waarvoor hij een editie van het tv-programma Big Brother presenteerde, zegt hij: "De makers van dat programma zijn net zo debiel als de mensen die in dat huis zitten."