Home Landelijke radio Ruud de Wild: ‘Ik ben weer van de radio’

Ruud de Wild: ‘Ik ben weer van de radio’


De Draaiende Studio van Q-music is vanochtend zijn tweede week ingegaan. Ruud de wild en Jeroen Kijk in de Vegte maken sinds vorige week maandag dagelijks twee programma’s vanuit een studio in een reuzenrad. Tussendoor verblijven ze op een tijdelijk huis, zeven meter boven de grond, naast de studio.

In een column, die Ruud de Wild schrijft voor het AD, vertelt de dj dat hij door zijn week in de Draaiende Studio er achter is gekomen dat hij ‘weer van de radio’ is. “Eerlijk is eerlijk, ik heb de radio de afgelopen jaren een beetje laten liggen denk ik, en durf te zeggen dat ik weer wakker ben. Ik ben weer terug. Ben weer Ruud van de radio die er zin in heeft. Hallelujah, ik ben herboren!” aldus de dj.

Voorlopig lijkt er nog geen einde te komen aan de radio-uitzendingen vanuit het reuzenrad. Elk uur wordt er een vraag gesteld aan de luisteraar. Bij een goed antwoord komt er 1000 euro bij het prijzengeld, bij een fout antwoord gaat dit bedrag er af. Momenteel staat de teller op 11.000 euro, maar de actie stopt pas bij 25.000 euro

Vorig artikelRadio 4 Top 400 morgen van start
Volgend artikelMartijn Kolkman presenteert programma vanuit Belgische Q-music-studio