Home Landelijke radio Ruud de Wild: ‘ik ben aan het einde van mijn carrière’

Ruud de Wild: ‘ik ben aan het einde van mijn carrière’


Ruud de Wild is aan het einde van zijn radio-carrière. Dat zei de 41-jarige dj van Radio 538 op RTL 4. "Wat mij een ontzettende kick lijkt, is een nieuwe Ruud te zoeken." Hij geeft zichzelf nog zo'n drie of vier jaar. "Ik vind het een enorme eer dat ik terug mocht komen bij 538, want ik ben niet leuk weg gegaan."

Tussen Ruud en Q-music was er geen goed huwelijk, zoals de dj het noemt. "Met Jeroen Kijk in de Vegte werkt het gewoon niet meer omdat hij zelf een programma wilde maken. En wie ben ik om daar voor te gaan liggen. Het was eigenlijk snel klaar met de chemie. Als je elkaar privé niet meer belt en geen band meer hebt, dan houdt het snel op."

De dj ging voor de derde keer terug naar Radio 538. Over zijn tijd bij Q-music zei hij eerder dat hij een lees heeft geleerd. "Je weet pas wat je had, als je het niet meer hebt. Het is fijn dat we er zo uit zijn gekomen. Mijn contract liep simpelweg af."
Foto: RadioFreak.nl

Vorig artikelTop 192 Allertijden mag niet van Radio Veronica
Volgend artikelSky Radio lanceert Android-app en nieuwe website