Home Landelijke radio Ruud de Wild haalt grap uit met sitebezoekers

Ruud de Wild haalt grap uit met sitebezoekers

Het leek er even echt op. Een bericht op Ruuddewild.nl dat hij naar Noordzee FM zou gaan. Maar zoals velen al vermoedden was het maar een grapje. Co-host Astrid de Jong van het middagprogramma op 3FM bevestigde deze vermoedens zojuist.

Rond 12:30 uur verscheen de volgende tekst op de site: “Na tegenvallende cijfers en zware concurentie van o.a. Edwin Evers (Radio 538) en Adam Curry (Radio Veronica) heeft Talpa Radio (eigendom John de Mol red.) vandaag bekend gemaakt dat het ochtendprogramma van Gordon met onmiddellijke ingang verhuist naar Radio 10 FM (eveneens eigendom van John de Mol’s investeringsbedrijf). Opmerkelijk is de transfer van Ruud de Wild naar de ochtend bij Radio Noordzee FM.

Volgens de populaire BNN-Dj Ruud de Wild is het “niet meer dan logisch dat John zijn eitjes verdeelt”. “Gezien ik een prestatie-gericht kontrakt heb, ga ik ervan uit dat we binnen 4 maanden aan de top staan”.

Erik de Zwart, direkteur van Noordzee FM: “We zijn heel blij met de komst van Ruud en zijn team. Ook Gordon is tevreden met de verschuiving, net als zijn radio-mentor Eddy Keur, die rechtstreeks zal rapporteren aan Radio 10 FM direkteur Tom Mulder.

BNN voorzitter Gerard Timmer zegt te bereuren dat Ruud de Wild vertrekt uit de middag, maar blijft enthousiast over de TV-werkzaamheden van de Wild; Top of de Pops en de Ruud’s recordshow.”

Het bericht was onder embargo geplaatst op donderdag 6 november. Rond 13:00 uur verdween het bericht ook weer van de site. Noordzee FM liet ook al weten niks van een mogelijke overgang van Ruud naar Noordzee FM te weten.

De laatste tijd zijn er veel speculaties op een mogelijk vertrek van Ruud de Wild naar een commercieel station. Met deze tekst op de site wilde Ruud dus een goede grap uithalen.