Home Landelijke radio NPO Radio 2 Ruud de Wild gepolst voor ochtend Radio 2

Ruud de Wild gepolst voor ochtend Radio 2

Ruud de Wild

Ruud de Wild is gepolst voor de ochtendshow op NPO Radio 2. Dit zegt de dj in het AD. Ruud zou de plek van Gerard Ekdom over kunnen nemen die gaat verhuizen naar Radio 10.

Volgens de geruchten maken Timur Perlin, Rob Stenders en Ruud de Wild de meeste kans op de ochtendshow van Radio 2. “Zou kunnen…”, antwoordt de dj op de vraag of de ochtendshow van Radio 2 iets voor hem is. “Ik ben wel gevraagd. Althans, gevraagd…eerder gepolst. Er ligt geen contract onder mijn neus.”

Momenteel maakt Ruud de middagshow op de zender. Zijn ‘De Wild in de Middag’ is momenteel de populairste middagshow van de radio. “Nu presenteer ik wel de nummer 1 middagshow van Radio 2, daar ben ik supertrots op. Ik moet er dus goed over nadenken.”

De ochtend is voor Ruud geen onbekende plek. “Ik deed ook eens een ochtendprogramma bij Qmusic en dat ging best goed.” In de jaren negentig maakte hij ook het ochtendprogramma van Radio 538.

Jan-Willem Roodbeen

Het AD noemt ook Jan-Willem Roodbeen als één van de kanshebbers om de plek van Gerard Ekdom over te nemen. Momenteel is de dj met ‘De Roodshow’ doordeweeks op de zender te horen tussen 22:00 en 00: 00 uur en op zondag tussen 09.00 en 12.00 uur. De inschrijving voor het nieuwe radioschema start deze maand.

Foto: BNR Nieuwsradio