Home Landelijke radio Ruud de Wild en Tatuw Dagelet krijgen een kind

Ruud de Wild en Tatuw Dagelet krijgen een kind

Tatum Dagelet en Ruud de Wild verwachten een kindje. Dat heeft Ruud vandaag in zijn programma op 3FM gezegd. Tatum is inmiddels vier maanden zwanger. Tatum en Ruud zijn erg gelukkig met de zwangerschap en verwachten hun eerste kind in januari 2003.

Ruud was vandaag weer terug op 3FM na een lange vakantie. Die hij nodig had om de gebeurtenissen van de laatste maanden te verwerken.

Het blijde nieuws maakten ze vanmiddag tegelijkertijd bekend. Terwijl Ruud het aan zijn luisteraars vertelde, schreef Tatum het nieuws op haar internetsite bekend maakte.

In haar dagboek op haar site beschrijft Tatum welke gevoelens er bij haar loskwamen toen ze wist dat ze zwanger was: “En toen kwam die roze stip in mijn leven. Nog nooit heeft de kleur roze me zoveel gedaan. En een stip al helemaal niet. Mijn hart zat in mijn keel. Zal het echt zo zijn? Nog een keer kijken. Nog een keer de gebruiksaanwijzing lezen. Het is echt waar: IK BEN ZWANGER! Pas toen ik het Ruud die avond vertelde en hij van geluk moest huilen, wist ik het zeker: Wij gaan een kind onze waarden en normen die we belangrijk vinden overbrengen. Wat is dit mooi.”