Home Landelijke radio RTL FM start ‘Beste van eigen bodem-week’

RTL FM start ‘Beste van eigen bodem-week’

RTL FM wil haar identiteit bevestigen door vanaf maandag in de ‘Beste van eigen bodem-week’ alle cd’s, dvd’s, theater- en concertkaarten van en meet & greets en diners met alle grote Nederlandse artiesten en bands weg te geven. Radiopresentator Menno Vroom geeft deze VIP-treatment vrijdag 12 november weg tijdens zijn programma tussen 13:00 en 16:00 uur.

Hoe de luisteraars kans maken op de prijzen is nog onbekend. “De luisteraars moeten de instructies van de presentatoren te volgen”, zo meldt de zender in haar persbericht.

In de ‘Beste van eigen bodem-week’ staat elke dag van de week een Nederlandse band of artiest centraal. Maandag zijn dat Acda & de Munnik; dinsdag Bløf; woensdag Veldhuis & Kemper; donderdag Trijntje Oosterhuis en Guus Meeuwis en vrijdag Marco Borsato. Zij komen allemaal bijpraten in de ochtendshow van Edwin Ouwehand. Ook worden hun grootste hits op de verschillende dagen frequent ten gehore gebracht en zijn dagelijks prijzen als cd’s, dvd’s, concertkaarten en meet & greets te winnen.