Home Landelijke radio Ron Brandsteder vervangt Tineke de Nooij op Radio 5

Ron Brandsteder vervangt Tineke de Nooij op Radio 5


Ron Brandsteder is vanaf 7 maart een maand lang te horen op de radio met Ron's RadioShow bij Omroep Max op Radio 5 Nostalgia. Hij vervangt Tineke de Nooij die een maand op vakantie gaat. Het programma is dagelijks te horen tussen 16:00 en 18:00 uur.

"Lang geleden, in 1974, ben ik mijn carrière begonnen op de radio als disjockey bij de TROS", zegt Brandsteder over zijn rentree op de radio. "Ik vind het ontzettend leuk om weer terug te keren bij mijn grote liefde! Het is nu al een groot plezier om dit programma voor te bereiden, om uit mijn grote platencollectie muziek te zoeken die de luisteraars weten te waarderen. Waarbij ik ook nog eens voor het eerst tot mijn eigen doelgroep behoor!"

Harry Engels, ooit winnaar van Moppentoppers, is regelmatig te gast in het programma. "Harry Engels is wat mij betreft de meester van de korte conference! De inwendige mens wordt ook niet vergeten, dus in de vaste rubriek 'Koken, bakken, braden maar met Bert Altelaar' helpt superkok Bert Altelaar de luisteraars met zijn recepten goed op weg voor het avondeten. Ook ontvang ik een grote keur aan leuke en interessante gasten. Met de ruimte die ik krijg voor mijn inbreng, waar ik heel blij mee ben, wordt het echt Ron's RadioShow die ik met veel plezier zal presenteren."

Tineke de Nooij is vanaf maandag 4 april weer terug met de TinekeShow.