Home Landelijke radio Robert ten Brink voor een week op Noordzee

Robert ten Brink voor een week op Noordzee

Na het succes van All You Need op televisie zal er ook een tijdelijke radioversie van gaan komen. Tussen eerste kerstdag en oudejaarsdag zal Robert ten Brink dagelijks tussen 12:00 – 14:00 een radioprogramma maken voor Noordzee FM.

Robert zal dat doen vanuit een speciaal voor deze show ingerichte studiefaciliteit op Vlieland omdat hij daar op vakantie is. Noordzee-directeur Erik de Zwart heeft de tv-presentator geëngageerd voor een radioversie van All You Need, hij verklaard tegenover de Telegraaf. “Wij gaan geen jaaroverzichten uitzenden of muzikale terugblikken. Luisteraars kunnen in Roberts radioprogramma de balans opmaken van hun eigen jaar. Hun levenspartner bedanken, ruzies goedmaken of op de radio hun liefde verklaren aan een nog onwetende beminde. Wij sluiten het jaar af met een mooi stukje romantiek”.

Robert vindt het radioprogramma een uitdaging. “Mijn gezin is intussen wel gewend aan een werkende vader. En ik vind ‘All you need’ altijd hartverwarmend om te doen. Zeker in deze economisch wat moeilijker tijd merk je dat we weer waarde gaan hechten aan vriendschap en liefde. De aandacht voor het materiële is weg”.

Robert presenteerde eerder al radioprogramma’s voor onder andere de Vara, ondermeer de Steen en Been Show.