Home Landelijke radio Rob van Someren naar Radio 10

Rob van Someren naar Radio 10

Rob van Someren gaat aan de slag bij Radio 10. Vanaf 12 januari zal hij elke middag van 16:00 tot 19:00 uur 'Somertijd' gaan presenteren. De dj neemt zijn side-kick Sven van Veen, met wie het programma de afgelopen jaren bij Veronica maakte, mee.

Afgelopen zomer kwam Rob van Someren ziek thuis te zitten na een hartinfarct en werd hij twee maanden later ontslagen bij Radio Veronica. Het zorgde voor een slepend conflict en een rechtszaak. Sindsdien was de dj niet op de radio te horen.

Edwin Ouwehand, die nu de middagshow van Radio 10 presenteert, krijgt een andere plek in de programmering. Eerder werd al bekend dat Tim Klijn vanaf februari de ochtendshow op het station gaat presenteren.

"Ik kan niet wachten tot 12 januari", aldus Van Someren. "Na een lange gedwongen radiostilte gaan we eindelijk weer los met Somertijd. Goed nieuws voor mijn vrouw, die weer wat rust krijgt thuis en goed nieuws voor al die honderdduizenden luisteraars van Somertijd. Mijn radio staat al lange tijd op Radio 10 en ik vind het fantastisch om weer lekker radio te kunnen maken bij zo’n leuke enthousiaste club als Radio 10.”