Home Landelijke radio Rob Stenders volgt Jeffrey Willems op bij Radio 2

Rob Stenders volgt Jeffrey Willems op bij Radio 2


Rob Stenders is de nieuwe presentator van het AVRO-programma Steenen Tijdperk op Radio 2. Daardoor is hij iedere zondagmiddag tussen 16:00 en 18:00 uur te horen op de radiozender.

Stenders volgt Jeffrey Willems op die een eigen productiebedrijf begint. Hij heeft tien jaar lang het Steenen Tijdperk gepresenteerd.  Willems kijkt met plezier terug op zijn radiotijd bij de AVRO. “De aftrap van de Top 2000 in 1999 was een bijzonder moment. Niemand van het team had kunnen vermoeden dat deze formule zo’n overweldigend succes zou worden. Die eerste week leefden we allemaal in een surrealistische droomwereld met puur de muziek en de hartverwarmende reacties van luisteraars. Door deze uitzendingen zijn vriendschappen voor het leven ontstaan.”

De AVRO is blij met Stenders. “Als je zoveel van muziek houdt, dan is AVRO Steenen Tijdperk natuurlijk een programma waarin Rob zich iedere zondagmiddag volledig kan uitleven”, aldus de AVRO.

Stenders presenteert nu ook al het lunchprogramma op 3FM. Afgelopen november gaf hij al aan graag door te willen stromen naar Radio 2. Komend jaar loopt zijn contract bij de 3FM af. “Ik kan Radio 2 van jeugdig elan voorzien. Ik word steeds ouder, Radio 2 steeds jonger. Ergens ontmoeten we elkaar.”

Eind vorig jaar was Stenders ook al te horen tijdens de Top 2000 op Radio 2.