Home Landelijke radio Rob Stenders tijdelijk terug op op 3FM

Rob Stenders tijdelijk terug op op 3FM

Rob Stenders zal in augustus tijdelijk terug zijn op 3FM. Van 7 tot en met 31 augustus vervangt hij elke werkdag tussen 12:00 en 14:00 uur Claudia de Breij voor de VARA.

“Ik kom weer bij mijn oude vrouw inwonen,” zo zegt Rob over zijn tijdelijk terugkeer bij 3FM in een interview met VARA TV Magazine. Over de VARA zelf zei hij: “Het is fijn om terug te zijn na de ordinaire zakkenvuller te hebben uitgehangen. Het verbaast me dat ik mag komen.”

Rob Stenders vertrok twee jaar geleden van 3FM naar Yorin FM. Nadat SBS dit voorjaar Yorin FM kocht van RTL Nederland en omdoopte in Caz! vertrok Stenders bij de zender. “Gerard Timmer werd radiodirecteur bij SBS en die heeft mijn ochtendprogramma altijd klote gevonden. Hij probeerde me bij 3FM al om zeep te helpen toen hij met al die omroepbaasjes in de zenderredactie zat. Dat kon hij nu mooi afmaken,” zo zegt Stenders daarover.

Naast zijn tijdelijk klus voor 3FM is de dj druk bezig met zijn eigen radiozender KX Radio. Daarnaast zijn er plannen voor een eigen televisieprogramma voor de presentator.