Home Landelijke radio Radionieuws van dinsdag 12 november

Radionieuws van dinsdag 12 november

Radio 350 de ether in
Binnenkort gaat het Rijssense Radio 350 de ether in. Wanneer de eerste uitzending van radioprogramma’s is, wordt nog bekend gemaakt. De technische voorbereiding is in elk geval rond. Zaterdag werden twee antennes geplaatst.

Binnenkort kunnen ze uitzendingen verzorgen in de omgeving Rijssen-Holten, met muziek en nieuws uit deze streek. Radio 350 in Rijssen op de frequentie FM 106.4 en in Holten op FM 105.2 te beluisteren zijn.

Corry Konings bij Radio Flevoland
Zangeres Corry Konings is zondag 17 november te gast in het Radio Flevoland programma De Hollandse Muziekmiddag. Presentator Bob van Dam ontvangt Konings in de radiostudio en praat met haar over haar carrière als zangeres en natuurlijk over haar nieuwe album.

Naast het interview met Corry Konings is er zondag heel veel muziek van eigen bodem te beluisteren. En natuurlijk kunnen de verzoekplaten van luisteraars niet ontbreken.

Sacha de Boer naar Radio 1
Sacha de Boer wordt een van de presentatoren van het NOS Radio 1 programma ‘Met het oog op morgen’. Dat heeft de NOS dinsdag bekendgemaakt. De Boer begint op 18 november als de vaste presentator op maandagavond. Zij blijft ook journaals presenteren.

De Boer volgt bij het radioprogramma Annette van Trigt op. Die stopte half oktober bij Met het oog, om bij het NOS Journaal te gaan werken. Daar neemt ze het zesuurjournaal voor haar rekening.