Home Landelijke radio Radio West krijgt studio in stadion ADO Den Haag

Radio West krijgt studio in stadion ADO Den Haag

ADO Den Haag clubicoon Lex Schoenmaker heeft vrijdagavond de nieuwe permanente studio van Radio West in de lobby van het Kyocera Stadion geopend. Met de opening van deze studio komt de wens van Radio West uit om een vaste en herkenbare plek in het stadion te hebben.

De wedstrijden van ADO Den Haag zijn al jaren rechtstreeks te volgen via Radio West en de uitzendingen van de thuiswedstrijden komen altijd vanuit het stadion. Hoofdredacteur Renzo Veenstra vindt de stusio een logisch gevolg: "We zijn als regio en omroep verbonden met ADO Den Haag. Met elke wedstrijd rechtstreeks op Radio West, al het nieuws op Omroepwest.nl en natuurlijk op maandag in TV West Sport. Daarnaast is er elke vrijdag nog het fanprogramma De Grote ADO Show op TV West te zien. Daarom is het logisch dat we een vaste plek hebben in het mooie stadion van ADO Den Haag.”

De studio is altijd te zien, ook wanneer er op dat moment geen wedstrijd wordt gespeeld. Bezoekers kunnen achter de presentatiedesk plaatsnemen en met een microfoon in de hand foto’s maken en zich even presentator voelen.