Home Landelijke radio Radio 538 zendt liveshows The Voice of Holland uit

Radio 538 zendt liveshows The Voice of Holland uit


Radio 538 gaat de live shows van 'The Voice of Holland' live uitzenden. Op vrijdagavond zullen de komende vier weken Barry Paf en Jens Timmermans te horen vanuit Studio 22. De radiostudio staat backstage tussen het podium en de Red Room waar de kandidaten zitten als ze niet optreden. Alle kandidaten en bekende artiesten komen langs in de studio bij Barry en Jens.

 

Vanwege de speciale uitzendingen gaat de vrijdagavondprogrammering van Radio 538 tijdelijk op de schop. Froukje de Both presenteert 'Friday Night Live' de komende weken samen met Mark Labrand van 18:00 tot 20:00 uur. De 'Powermix' en 'A State Of Trance' komen te vervallen.

 

Radio 538 is erg blij met het project. "Het is voor het eerst in de Nederlandse radiogeschiedenis dat een reeks tv-shows tegelijkertijd óók op de radio te horen is", laat  het station trots weten. 538 werkt op meer vlakken samen met 'The Voice Of Holland. Zo begeleidt de Edwin Evers Band de kandidaten tijdens hun programma, in 'Evers Staat Op' zijn er wildcards vergeven en bijna alle kandidaten hebben wel een keer opgetreden in de studio van Radio 538.