Home Landelijke radio Radio 538: ‘Wij lachen om geruchten rond Giel Beelen’

Radio 538: ‘Wij lachen om geruchten rond Giel Beelen’

Ruud de Wild zit nog steeds ziek thuis, nadat hij zich twee maanden geleden ziek heeft gemeld bij zijn werkgever Radio 538. Dit laat een woordvoerder van Radio 538 weten aan RadioFreak. Er is overleg met Ruud over een terugkeer bij de radiozender.

Ondertussen duikt de laatste weken regelmatig het gerucht op dat Giel Beelen op het punt staat de overstap te maken naar Radio 538 om het middagprogramma over te nemen. Wij kunnen hier alleen maar om lachen, er is namelijk helemaal geen sprake van concrete gesprekken met Giel”, zo laat een medewerker van de zender weten.

In het televisieprogramma Ranking The Stars zei Giel Beelen anderhalve week terug dat veel zenders hem hebben aangeboden voor veel geld bij 3FM te vertrekken. De dj vindt de vrijheid die hij heeft bij de publieke omroep echter belangrijker dan het geld. “En 3FM is natuurlijk gewoon de leukste zender”, zo zei hij.

Voorlopig blijft Lindo Duvall in ieder geval samen met Jelte van der Goot en Kimberly van de Berkt de middagshow van 538 presenteren. Op dit moment valt Jens Timmermans voor Lindo in, omdat hij met vakantie is.