De KNVB en Talpa Network verlengen hun samenwerking tot de zomer van 2025, waarmee de partijen voor het twintigste jaar op rij gaan samenwerken. Al sinds 2005 is Radio 538 partner van de KNVB en de radiozender blijft dat doen, samen met andere onderdelen van moederbedrijf Talpa Network.

Meerdere merken van Talpa Network zijn onderdeel van het partnership, waarvan Radio 538 het meest zichtbaar. De zender is ook in 2024 en 2025 de exclusieve radiopartner van de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond. De samenwerking komt tot uiting tijdens EURO2024 en de thuiswedstrijden van het Nederlands elftal en de OranjeLeeuwinnen.

Dave Minneboo, programmadirecteur van Talpa Network: “Na twintig jaar zijn de KNVB en Radio 538 bijna onafscheidelijk. Toch is de contractverlenging iedere keer weer een moment waarop we ons beseffen hoe trots we zijn op dit partnership. Naast dat Radio 538 groen paars is, kleuren we ook oranje met onder andere 538 Koningsdag, een locatie-uitzending vanaf de Dutch Grand Prix en op de momenten dat het Nederlands elftal en de OranjeLeeuwinnen in actie komen.”

De zender is deze zomer in Duitsland voor het EK Voetbal.

Foto: Radio 538