Home Landelijke radio Radio 538 start samenwerking met Fight cancer

Radio 538 start samenwerking met Fight cancer

Radio 538 gaat samenwerken met Fight cancer om jongeren op een positieve en actieve manier te betrekken en bewust te maken van de strijd tegen kanker. Dit gebeurt niet door middel van een grote actieweek, maar door diverse kleine acties die deze zomer in het land worden georganiseerd en waar Radio 538 verslag van doet.

"Wij zijn enorm trots op het samenwerking met Radio 538. Fight cancer en Radio 538 zijn beiden eigenzinnig en een tikkeltje rebels, en hebben als doel mensen in beweging te krijgen. Met deze samenwerking slaan we de handen in één om onze droom te verwezenlijken: een wereld waarin niemand meer dood hoeft te gaan aan kanker", laat Limore Noach, directeur van Fight cancer weten.

Menno Koningsberger, algemeen directeur Radio 538 vult aan: "Radio 538 heeft een enorme groep jonge enthousiaste luisteraars. Ook wij willen hen bewustmaken van de belangrijke strijd tegen kanker. We willen onze luisteraars inspireren om ook 'Fighter' te worden, door in de maanden juli en augustus de verhalen van de andere ‘'Fighters' extra onder de aandacht te brengen in onze programma’s en op online en social platformen."