Home Landelijke radio Radio 538 organiseert opnieuw Studentenkameractie

Radio 538 organiseert opnieuw Studentenkameractie

Radio 538 organiseert dit jaar voor de zevende keer haar ‘Studentenkameractie’, in samenwerking met de Rabobank. Van woensdag 31 augustus tot en met zondag 4 september biedt de hoeketalage van de Bijenkorf Amsterdam dag en nacht onderdak aan vier studenten. Zij strijden om de sleutels van een studentenkamer in een stad naar keuze. Diverse wedstrijden, opdrachten én stemmen van het publiek bepalen uiteindelijk op zondagmiddag 4 september de winnaar.

Studenten kunnen zich aanmelden via de website van Radio 538. Vervolgens worden vier studenten geselecteerd die op 31 augustus hun tijdelijke onderkomen aan de Dam betrekken. Door de gehele programmering van Radio 538 wordt er die dagen verslag gedaan van de strijd om de felbegeerde kamer. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de live uitzending van ‘Ruuddewild.nl’ op zondag 4 september van 15:00 tot 18:00 uur.

Radio 538 en de Rabobank bieden gratis een jaar lang een kamer aan en de student mag dat jaar gebruik maken van de diensten van een schoonmaakster. Daarnaast krijgt de student een inboedelverzekering, een extra maand studiebeurs en een Bijenkorf-cadeaucheque ter waarde van € 1.000,-.