Home Landelijke radio Radio 538 houdt opnieuw Studentenkameractie

Radio 538 houdt opnieuw Studentenkameractie

Net zoals andere jaren geeft Radio 538 ook dit jaar zes studentenkamers weg. Vanaf vandaag kunnen studenten zich aanmelden via de website van radio 538, om kans te maken op één van de kamers. Voor de winnaars betaalt Radio 538 een jaar lang de huur en daarnaast krijgt de student van de Rabobank een inboedelverzekering en een extra maand studiebeurs. De komende vijf weken maken studenten kans tijdens het vrijdagavondprogramma van Niels Hoogland en Froukje de Both op een kamer in een studentenstad naar keuze. De zesde en laatste kamer wordt weggegeven op het Studentenkameractie-eindfeest op donderdag 23 september. De locatie en de artiesten worden binnenkort bekendgemaakt.

Van alle inzendingen worden vier aanstaande studenten geselecteerd, zij strijden vervolgens in de 538-studio om de sleutels van de kamer. Niels Hoogland en Froukje de Both doen tijdens de uitzending live verslag van de strijd in de studentenkennisquiz en de overhandiging van de sleutels van de studentenkamer.

Niels Hoogland: ‘De 538 studentenkameractie slaat twee vliegen in één klap. Niet alleen de woningnood onder studenten, maar ook hun geldgebrek: je hoeft een jaar geen huur te betalen!’ Froukje de Both vult aan: ‘We geven maar liefst zes kamers weg. Vooral nu de introductieweken in volle gang zijn, willen we alle studenten een hart onder de riem steken en helpen bij het vinden van woonruimte’.