Home Landelijke radio Radio 2 gaat Vrienden van Amstel Live uitzenden

Radio 2 gaat Vrienden van Amstel Live uitzenden

Radio 2 en Nederland 3 zenden vanaf 2008 De Vrienden van Amstel Live in Ahoy’ uit. Op zondag 3 februari 2008 verzorgt Nederland 3 (NPS) een 90 minuten durende registratie van het evenement. De week voorafgaande aan die registratie presenteert Radio 2 live vanuit Ahoy’ sfeerreportages van de concerten. Vrijdag 1 februari 2008 zendt Radio 2 het concert van De vrienden van Amstel Live integraal uit. Voorheen zond RTL het uit op televisie.

Het door Ellen ten Damme gepresenteerde muziekprogramma laat bekende Nederlandse artiesten samen elkaars grootste hits vertolken. In het verleden zijn er combinaties ontstaan zoals: Ilse De Lange & Racoon, Trijntje Oosterhout & De Dijk, Guus Meeuwis & Boudewijn de Groot, Sarah Bettens & Intwine,Thé Lau & Di-rect, BLØF & Krezip, Acda en de Munnik & Frank Boeijen, Kane & Candy Dulfer, Rob de Nijs & DJ Ronald Molendijk.

In januari /februari 2008 vindt de tiende editie van het concert plaats. De Achterhøkers van Normaal hebben al toegezegd om langs te zullen komen. Evenals hun feestbroeders van Rowwen Hèze, Acda en de Munnik en De Dijk.

Vorig artikelRuim 1800 mensen ondertekenen petitie voor Erik-Jan Rosendahl
Volgend artikel3FM live vanaf Zwarte Cross