Home Landelijke radio Radio 10 FM blijft Radio 10 FM heten

Radio 10 FM blijft Radio 10 FM heten

Radio 10 FM gaat zijn naam niet wijzigen in Radio 10. Afgelopen week meldde wij dat oud Radio 10 FM-dj Albert-Jan Sluis op zijn weblog schreef dat de naam zou gaan veranderen. Maar volgens Radio 10 FM zelf is hij dan waarschijnlijk in een 1 april grap getrapt. De naam blijft zoals die nu is.

De ochtendshow van het station gaat wel veranderen. Op maandag 4 maart start het nieuwe programma met Jos van Heerden, bijgestaan door redacteur Peter Hooghiemstra en voormalige nachtjock Menno Vroom. De show moet een andere inhoud krijgen als de programma's die er al in de ether zijn op dat tijdstip. 'Veel hits, weinig geklets, en zeker géén gezeur, dat is de formule van het programma', laat een woordvoerder weten.

Jos van Heerden werd in de afgelopen jaren bekend door 'de Verborgen Telefoon', waarin hij argeloze landgenoten onbeschaamd in de maling neemt.

De huidige presentator van de ochtendshow, Dave Donkervoort, verhuist naar de middag. Hij zal daar de uren van Jos over gaan nemen tussen 16:00 en 19:00 uur.

Over een mogelijk overname van het station is volgens de woordvoerder nog niks bekend. 'Daarvoor moeten we verwijzen naar de eventuele kopers'.

We houden je op de hoogte natuurlijk!