Home Landelijke radio Q-music neemt nieuwe locatiestudio in gebruik

Q-music neemt nieuwe locatiestudio in gebruik

De nieuwe locatiestudio van Q-music heeft vrijdag 14 juli de vuurdoop gehad tijdens de ‘Hoge Hakken race voor Echte Mannen’ in het programma van Jeroen van Inkel. “Het was direct lekker werken met deze nieuwe studio. Vanwege de gelijke opzet met de reguliere studio hoef je niet meer te denken waar welke knop zit. Dat is nu altijd hetzelfde. Helemaal geweldig”, zo zegt de dj.

Het Hilversumse bedrijf Basement Electric heeft de radiostation in opdracht van Q-music gemaakt. De locatiestudio bestaat uit één apparatenrack, een dj-meubel en een gastenmeubel. Binnen een half uur kan de hele studio worden opgebouwd. Het bedrijf was recentelijk ook betrokken bij de verbouwing van de studio’s in Hilversum van Q-music.

De locatiestudio moest er professioneel uit zien en identiek zijn aan de studio in Hilversum. In beide studio’s wordt daarom gebruik gemaakt van een DHD 4200 regeltafel.

Op dit moment is de nieuwe studio te bezichtigen op het strand van Bloemendaal. Daar maken de dj’s van Q-music tot en met 11 augustus hun programma’s.