Home Landelijke radio Omroep Brabant 24 uur per dag met carnavalsmuziek

Omroep Brabant 24 uur per dag met carnavalsmuziek

Omroep Brabant zendt de komende drie maanden non-stop carnavalsmuziek uit. De Brabantse heeft daarvoor een apart webradiokanaal geopend. Dat kanaal is onderdeel van de jaarlijkse carnavalswebsite van Omroep Brabant, die vanaf 11 november te bezoeken is.

Het webradiokanaal heeft de naam ‘Dweilradio’ en bevat ruim 600 carnavalskrakers. Daarbij zitten actuele nummers maar ook carnavalshits uit een ver verleden.

De omroep wil het webradiokanaal nadrukkelijk niet voor zichzelf houden. “Als Brabantse omroep dragen wij graag ons steentje bij aan het carnavalsfeest in onze provincie”, zegt chef Nieuwe Media Tim Zunneberg. “We stellen het webradiokanaal daarom graag beschikbaar aan iedereen met een eigen website. Carnavalsverenigingen, maar ook particulieren mogen zelf een link naar het webradiokanaal maken. Het enige wat we als tegenprestatie vragen is een linkje terug naar de carnavalswebsite van Omroep Brabant.”

De Brabantse carnavalsverenigingen kunnen dit jaar opnieuw meedoen aan de verkiezing van de beste carnavalswebsite. Voor de winnaar ligt er een bedrag klaar 1.111 euro.

Vorig artikelNOS Headlines en Novum doen mee aan Goed Nieuws Dag
Volgend artikelArrow stopt uitzendingen op de middengolf