Home Landelijke radio Ochtendshow Q-music op de schop

Ochtendshow Q-music op de schop


De ochtendshow van Q-music gaat op de schop. Dat melden verschillende bronnen aan RadioFreak.nl. Het is onduidelijk wat er precies gaat gebeuren, maar het is in ieder geval duidelijk dat Mattie Valk in de ochtend te horen zal zijn. Of hij het programma alleen gaat maken of dat hij het met iemand anders gaat doen is niet bekend. Er zijn geluiden dat ook Wietze de Jager in de ochtend te horen zal zijn. Ook is niet duidelijk wat Jeroen Kijk in de Vegte en Kristel van Eijk, die nu samen de Goeiemorgenshow presenteren, gaan doen.

Q-music wil al de hele week niet inhoudelijk reageren op de geruchten. Er zouden ontwikkelingen zijn die plots in een stroomversnelling zijn geraakt, maar wat die zijn is niet duidelijk. Het station zou eind deze week meer bekend maken, maar dat is uiteindelijk niet gebeurd.

Momenteel presenteren Mattie Valk en Jeroen Kijk in de Vegte de 'Goeiemorgenshow' samen in verband met de vakantie van Kristel van Eijk. Zij zou afgelopen maandag al terugkeren, maar haar vakantie werd plots met een week verlengd.

Daarnaast zijn er meer wijzigingen in de programmering van Q-music. Menno Barreveld en Wouter van der Goes wisselden maandag van plek en Joep Roelofsen neemt vanaf morgen het programma van Mattie Valk in het weekend tussen 18.00 en 21.00 uur. Roelofsen was tot voor kort op werkdagen van 03:00 tot 06:00 uur. Erik van Roekel, winnaar van het Q-College is sinds maandag op dat tijdstip te horen.

Vorig artikelOrganisatie van Europese omroepen wil .radio domeinen invoeren
Volgend artikelArmin van Buuren viert 550e A State Of Trance op Radio 538