Home Landelijke radio NOS op 3 Jaaroverzicht morgen op 3FM

NOS op 3 Jaaroverzicht morgen op 3FM

Wat gebeurde er in 2013 en hoe gaan we ons dat jaar herinneren? De redactie van NOS op 3 staat daar morgenavond bij stil in het 'NOS op 3 Jaaroverzicht' op 3FM. Nieuwslezers Bart Jan Cune en Fleur Wallenburg presenteren de uitzending op oudejaarsavond tussen 18:00 en 20:00 uur en is ook te bekijken via 101TV.

NOS op 3 blikt samen met de dj's van 3FM terug op de grote nieuwsgebeurtenissen van het voorbije jaar. Daarnaast komen er een aantal gasten langs: Loek Peters (Berry in Penoza), seriekenner Jochgem van der Mel, taalvirtuoos Wim Daniëls, Neerlands Hoop-winnares Louise Korthals en Allard en Huib, die het lukten om een hit te scoren met hun eigen 'Koningslied'.

Verslaggever Martijn van der Zande blikt met staatssecretaris Sander Dekker van Onderwijs terug op de examenfraude. En Arno Leblanc bezocht samen met 3FM game-expert Chantal Koolhoven de virtuele stad 'Los Santos' van GTA5. Techredacteur Elger van der Wel draagt een brief voor aan klokkenluider Edward Snowden.

Daarnaast staat NOS op 3 stil bij al het andere nieuws van 2013 in de vorm van twee filmtrailers. Tot slot is de strijd om de titel '3FM-luisteraar van het jaar' te horen. Na twee voorrondes bij 'Claudia D'r Op' zijn twee broers naar voren gekomen als finalisten.

Op vrijdag 3 januari wordt het 'NOS op 3 Jaaroverzicht' tussen 20:00 en 22:00 uur herhaald.