Home Landelijke radio Noordzee FM breidt Showtime uitzendingen uit

Noordzee FM breidt Showtime uitzendingen uit

Noordzee FM zal in het nieuwe jaar nog meer laatste nieuws uit de wereld van show & entertainment brengen. Vanaf aanstaande maandag worden op werkdagen vijf extra uitzendingen van de rubriek ´Noordzee Showtime´ gebracht. Showtime is dan doordeweeks op het halve uur te beluisteren van 06.30 uur tot 23.30 uur.

Sinds 1 september profileert Noordzee FM zich als het music & entertainment station van Nederland. Een redactie van zes mensen verzorgt de inhoud van Showtime en daarnaast werkt een keur aan deskundigen voor Noordzee FM, zowel voor als echter de schermen.

Volgens directeur Erik de Zwart sluit de uitbreiding van het aantal Showtime-uitzendingen aan bij de wens van de luisteraar: “Wij krijgen louter positieve reacties op Showtime. Je merkt dat entertainment boeit. Dat zie je aan onze luistercijfers tussen 07.00 en 19.00 uur waar we sinds september al elk uur Showtime brengen. Bovendien hebben we uistekende respons op Hot or Not, het grote entertainmentonderzoek dat wij over het afgelopen jaar hebben laten uitvoeren. Ten opzichte van televisie hebben wij het grote voordeel dat wij elk uur het laatste shownieuws brengen. Hierdoor zijn wij in staat primeurs te brengen. Dat hebben we al veelvuldig gedaan en in het nieuwe jaar blijven we speuren naar shownieuws heet van de naald. Het is dus niet meer dan logisch dat we Showtime na 19.00 uur een vervolg geven.”