Home Landelijke radio Radio 10 Nieuwslezer Radio 10 maandagochtend vanaf de Coolsingel

Nieuwslezer Radio 10 maandagochtend vanaf de Coolsingel

Radio 10-nieuwslezer Harry van der Heijden is ervan overtuigd dat Feyenoord vanmiddag landskampioen wordt. Maandagochtend is hij als groot Feyenoord-fan hoe dan ook te vinden op de Coolsingel in Rotterdam voor de huldiging van ‘zijn’ club. Vanaf deze locatie leest hij live het nieuws voor het programma ‘Goeiemorgen Lex’ van Lex Gaarthuis.

Gaarthuis had wel een voorwaarde voor de nieuwslezer van zijn ochtendshow: “Ik vind dat Harry dan sowieso maandag naar de Coolsingel moet gaan om vanaf daar het nieuws te lezen, ook als Feyenoord het dit weekend niet haalt.” De nieuwslezer had geen enkel probleem deze voorwaarde te accepteren: “Feyenoord gaat het 100% zeker halen, dus daar heb ik geen enkele moeite mee. Ik zal er zijn, 06:00 uur sharp. Zendertje mee, kom maar op!”

Feyenoord

Feyenoord kan komende zondag in de uitwedstrijd tegen stadsgenoot Excelsior het eerste kampioenschap sinds 1999 binnen halen. Bij eventueel eigen puntverlies is de ploeg alsnog zeker van de titel wanneer concurrent Ajax verliest. De wedstrijd is op de radio te volgen via NPO Radio 1 en Radio Rijnmond.

Update Maandag

Ondanks dat Feyenoord geen kampioen is geworden, is Harry toch gewoon op de Coolsingel.