Home Landelijke radio Nieuwe nachtprogrammering op 3FM

Nieuwe nachtprogrammering op 3FM

De 3FM nachtprogrammering voor het zomerkwartaal is bekend geworden. Terug op 3FM is Marisa Heutink. nieuwe DJ’s zijn Chris Herrebrugh, Arjen Lubach en Remi Tjong A Jong.

3FM neemt dit kwartaal afscheid van Juul Post en Mark Labrand. De laatste gaat een dagelijks nachtprogramma presenteren bij Yorin FM. Verder gaan Teun en Gijs (donderdag 03:00 uur) niet meer naar de mensen thuis, maar gewoon naar de 3FM studio.

Op dinsdag en woensdag om 03:00 uur hoor je voortaan Remi Tjong A Jong (bekend als zanger van Green Lizard) en Chris Herrebrugh met een Metalprogramma. Liefhebbers van harde muziek moeten hier dus zeker de wekker voor zetten!
Terug op 3FM is Marisa Heutink, op donderdag van 01:00 tot 03:00 uur. Ze maakte even een uitstapje naar Veronica, maar de radio bleef in haar bloed kriebelen. Tenslotte is ook nieuw op 3FM Arjen Lubach. Misschien heb je hem al wel eens gehoord in de uitzendingen van Claudia en Giel, want die produceert hij. Daarnaast is hij ook de man achter de Eminem’s Stan parodie ‘Jelle’.

De nieuwe nachtprogrammering gaat in per 1 juli 2003.