Home Landelijke radio Nieuwe managementstructuur bij City FM

Nieuwe managementstructuur bij City FM

Vanwege aanhoudende groei en uitbreiding van activiteiten krijgt City FM per 1 juli een nieuwe managementstructuur. Vanaf die datum wordt Jean Kiekebosch algemeen directeur. Hij was in 1996 één van de oprichters van City FM en is momenteel programma- en marketingdirecteur van de regionale zender.

Gerro Vonk, die voorheen de functie van algemeen directeur bekleedde, trekt zich terug uit de dagelijkse leiding en zal zich vanuit de overkoepelende holding bezig blijven houden met lange termijn strategie, politieke ontwikkelingen en nieuwe media. Binnen dezelfde holding is ook Robert van Haarlem actief, hij is verantwoordelijk voor diverse holdingdiensten en new business development.

Binnen de programma-afdeling van het station zullen de taken van Jean Kiekebosch deels worden overgenomen door Hans Boelen, die als assistent programmaleider verantwoordelijk wordt voor onder andere vormgeving en kwaliteitsbewaking. Daarnaast zal hij de ochtendshow blijven presenteren. In het verkoopmanagement zullen geen wijzigingen plaatsvinden. Salesmanagers Marcel Roeper en Robert Das blijven verantwoordelijk voor de regionale advertentiemarkt.