Home Landelijke radio Nieuw item in KRO’s Tijd Voor Twee

Nieuw item in KRO’s Tijd Voor Twee

Het Radio 2 programma ‘Tijd Voor Twee’, dat elke werkdag tussen 12:00 en 14:00 door Frits Spits voor de KRO wordt gepresenteerd, heeft Vanaf aanstaande maandag een nieuwe item genaamd ‘Het Nederlands Elftal’. In ‘Het Nederlands Elftal’ zitten elf Nederlanders die nu in de actualiteit staan en waarop Nederland kan bouwen.

De luisteraars bepalen de samenstelling van het team. Iedere dag treedt een luisteraar op als coach en kan een speler wisselen voor een ander. De luisteraars moeten uiteraard hun keuze motiveren en aangeven waarom een persoon in de plaats moet komen voor degene die ze eruit halen.

In het vastgestelde basisteam staan de volgende 11 landgenoten: zwemster Inge de Bruijn, minster Henk Kamp, Kroonprins Willem-Alexander, schrijfster Heleen van Royen, presentator Mart Smeets, Philips topman Gerard Kleisterlee, musicalster Simone Kleinsma, acteur Anthony Kamerling, zanger Paskal Jakobsen van Blof, Majoor Bosshardt van Het Leger des Heils en voorzitter Doekle Terpstra van het CNV.