Home Landelijke radio Nieuw forum een groot succes

Nieuw forum een groot succes

Het nieuwe Radiofreak forum is een groot succes! Woensdagavond 21:00 uur is het oude forum vervangen door het nieuwe. Een halve week na deze overgang hebben zich al 41 geregistreerd bij het nieuwe forum.
De reacties op het nieuwe forum waren positief. Het forum is snel, heeft geen pop-ups meer en past beter bij Radiofreak. Er zijn wel enkele dingen die nog verbeterd kunnen worden. Zo kunnen er nog geen plaatjes bij de registratienaam geplaatst worden. Maar dat moet over anderhalve maand opgelost izjn. Dan komt er een update van het forum.
Het oude forum is nog wel te bekijken via www.radiofreak.nl/forumoud. Een creatieveling registreerde zich daar nog als het 100e lid.
Tot nu toe zijn er nog geen problemen geweest met het registreren. Iedereen heeft zijn oude inlognaam weer kunnen gebruiken.
In het eerste kwartier van het nieuwe forum hadden zich al 11 mensen geregistreerd. Op het oude forum waren 99 mensen geregistreerd. Daarnaast was er een vaste schare ‘guests’. Op het nieuwe forum is het ook weer mogelijk om als guest in te loggen.