Home Landelijke radio Niels Hoogland aan de slag bij Sky Radio Group

Niels Hoogland aan de slag bij Sky Radio Group

Niels Hoogland wordt de baas van het nieuwe online radioplatform MyRadio van de Sky Radio Group. Hij was al betrokken bij de ontwikkeling van dit nieuwe platform en wordt er nu de manager van. Hij wordt verantwoordelijk voor de formats en content van alle MyRadio-kanalen.

Bij MyRadio kunnen gebruikers luisteren naar een radiostream met bestaande muziekstijlen of een stijl bewerken tot een eigen persoonlijke radiozender. Je kunt hier als je wilt ook entertainment en informatie als weer en verkeer aan toevoegen. In de zomer moet de dienst officieel van start gaan.

Philip Alberdingk Thijm, CEO van de Sky Radio Group: "Met de komst van Niels halen we iemand binnen die zijn sporen in de radio- en muziekbusiness ruimschoots heeft verdiend. Ook in de opstartfase bleek hij een prettige en enthousiaste aanvulling op ons bestaande radioteam. We zijn dan ook verheugd dat hij mee wil werken aan het laten slagen van dit wereldwijd unieke radio-initiatief”, aldus Philip Alberdingk Thijm, CEO Sky Radio Group."

Hoogland werkte tot een klein jaar geleden bij Radio 538 als dj en programmadirecteur. Hij ging naar eigen zeggen vrijwillig weg, maar destijds gingen er geruchten dat hij weg moest op verzoek van de aandeelhouders van Radio 538.