Home Landelijke radio Niek van der Bruggen start vandaag met zijn middagshow op Q-music

Niek van der Bruggen start vandaag met zijn middagshow op Q-music

Niek van der Bruggen gaat vandaag beginnen aan zijn nieuwe middagshow op Q-music. Drie weken geleden werd bekend dat hij het stokje overneemt van Jeroen van Inkel, die overstapt naar Radio Veronica.

Van der Bruggen over zijn nieuwe programma: "Fileleed krijgt vanaf nu een compleet nieuwe dimensie voor de luisteraar."

Programmadirecteur Iwan Reuvekamp is verheugd over het feit dat Niek de middagshow gaat presenteren: "Niek heeft zich de afgelopen maanden bewezen in de avonduren en is klaar om een stap te maken naar de middag. Hij heeft een mooie staat van dienst in radio en met de vele ervaring die hij heeft voor zijn leeftijd wordt hij een belangrijk onderdeel van onze nieuwe generatie dj’s."

Niek van der Bruggen werkte bij Radio Veldhoven, Radio Decibel, Fantasy FM, Royaal FM en Dolfijn FM voor hij aan de slag ging bij de landelijke radio. Hij begon bijna tien jaar geleden bij Noordzee FM, niet veel later werd die zender omgedoopt in Q-music. In 2006 ging hij naar Radio 538 waar hij begon in de nacht, later ging hij naar het weekend en hij presenteerde korte tijd de middagshow. Sinds het najaar van 2010 was hij te horen als sidekick van Ruud de Wild. Begin van dit jaar stapte hij over naar Q-music.