Home Landelijke radio Nens Janssen en Eric Dikeb stoppen op Royaal FM

Nens Janssen en Eric Dikeb stoppen op Royaal FM

Eric Dikeb en Nens Janssen stoppen met het maken van programma’s voor de Eindhovense regionale commerciële zender Royaal FM. Afgelopen vrijdag maakten ze beiden hun laatste programma. Eric stopt na twee jaar bij Royaal FM met zijn programma ‘Eric Dikeb speelt 2-4-4’. Hij is momenteel actief als producer van het regionale tv-programma ‘Clip en Klaar’ dat onder andere te zien is op RTV10.

Nens Janssen stopt na drie jaar ‘Nens in de middag’ te hebben gepresenteerd en gaat verder achter de schermen bij de ‘Weijmans Media Groep’, eigenaar van RTV10 en Royaal FM. Nens leest bij RTV10 het regionieuws en produceert het programma ‘Bijzondere Portretten’ over Brabanders met een opvallende levensstijl.

Morgen start Royaal FM met een nieuwe programmering waarin twee nieuwe dj’s te horen zullen zijn. Jan Paul Grootentraast en Caroline van der Eerden zijn de opvolgers. Jan Paul volgde een opleiding Media & Entertainment Management en studeerde eerder dit jaar af bij Radio Veronica. Caroline maakte tijdens de vakantieperiode haar debuut op RoyaalFM als vervangster van ‘Nens in de middag’.

Vorig artikelMaartje van Weegen neemt radiowerk Nelleke v/d Krogt over
Volgend artikelQ-Music geeft ruimtereis weg