Home Landelijke radio Radio Decibel Eindhoven en Royaal FM gooien programmering om

Radio Decibel Eindhoven en Royaal FM gooien programmering om

Radio Decibel Eindhoven en zusterstation Royaal FM vernieuwen de programmering. Beide zenders zijn sinds augustus gefuseerd. Beide radiostations hebben de afgelopen maanden een aantal veranderingen ondergaan om zo nog beter op elkaar aan te sluiten. Vanaf maandag starten beide radiostations met de nieuwe programmering.

Op Radio Decibel is het ochtendprogramma nieuw. Nu wordt er dan nog non-stop uitgezonden, maar vanaf maandag is dj Ferry v/d Heijden te horen. Het programma Inter@ctive tussen 10:00 en 12:00 uur wordt voortaan door Caroline van Eerden gepresenteerd. Decibel Live wordt daarna gemaakt door Jan-Paul Grootentraast. Tot 18:00 uur draaien Marcel Blok en Marcel Vermeer daarna muziek. De rest van de programmering blijft non-stop.
Royaal FM wil de gezellige familiezender worden met veel muziek uit de jaren ’60 tot ’80, maar ook volop aandacht voor het Nederlandstalige product. De nieuwe slogan van Royaal FM is ‘de leukste oldies en het beste van eigen bodem.’

Sommige dj’s zijn hetzelfde als op Decibel. Zo presenteert Caroline van Eerdern op Royaal FM de ochtendshow en is Marcel Vermeer tussen 14:00 en 16:00 uur te horen. Aan het einde van de ochtend is Ron Fitters te horen, gevolgd door Derek Hogeweg. Aan het einde van de middag is Jeremy Kesseler te horen. De rest van de tijd is non-stop.